MV Origin

Kapacitet: 20 passagerare
Kabiner: Tio dubbel-deluxhytter med havsutsikt.  Två hytter har en extra säng.

Båten/besättning/bekvämligheter

Med sin stilfulla design, lyxiga komfort och dedikerade miljöfokus är MV Origin ett riktigt drömskepp. Båten tar endast 20 passagerare och är byggd för att tjäna sina passagerare. Båten är byggd med tidigare passagerares åsikter i åtanke – allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt ombord.

Origins tio hytter är mycket inbjudande med sina stora fönster, privata badrum och rymliga utrymmen. Båtens middags sal utmärkes av de marmorklädda borden. Lunch serveras oftast al fresco ute på vårt rymliga soldäck som är utrustad med solstolar, schäslong, bord, hammockar, jacuzzi, utomhus dusch och bar. Vår intima inomhusbar är alltid öppen och erbjuder goda väl tillagade drinkar, vin, öl, läsk, juice, te och kaffe.

Invändigt finns en bekväm lounge med Apple TV och storbilds-TV, ett mysigt bibliotek och wi-fi. MV Origin har även en butik där man bland annat kan handla hantverk av hög kvalitet, och souvenirer. Båten har även ett gym. Fri aktiviteter inkluderar utflykter med glasbottenbåt, kajak och stand-up paddling brädor.

Vårt mycket erfarna besättningsteam består av 14 personer varav två är expert-guider, två per var tionde passagerare.