SEA STAR JOURNEY

Sydamerikas främsta Boutique-yacht kryssning

Utforska Galapagos skärgård med stil. Denna lyxiga boutique-klass yacht bjuder på en unik och avkopplande upplevelse i en av världens mest exotiska ö-världar. Efter spännande utflykter i Galapagos skärgård kan du koppla av på soldäck eller i en av två jacuzzis. Ombord njuter du av internationellt kök, i den rymliga matsalen eller al fresco på akterdäck. För den som vill vara lite aktiv finns det kajaker att låna. Vår kryssningsvärd finns alltid tillhands för att göra din vistelse minnesvärd på alla sätt och vis. Sea Star Journey renoverades hösten 2017 och hytterna på överdäck fick då privata balkonger.

Snabbfakta om Sea Star Journey

Kapacitet: 16 passagerare
Kabiner: Fyra dubbelhytter (25kvm) på huvuddäck, två med dubbelsäng och två med enkla sängar. Tre dubbelhytter (25kvm) med balkong på överdäck. Samtliga hytter med fönster, luftkonditionering, minibar, TV och privata badrum. En svit, med soffgrupp/bäddsoffa, på överdäck (35kvm).
Båten: Nyrenoverade allmänna utrymmen. På överdäck finner man ett stort soldäck med två jacuzzis och bekväma solsängar. På huvuddäck har vi vår matsal, bar, lounge och al fresco dining. I loungen har vi genomgång av det dagliga utflyktsprogrammet.
Besättning: Nio erfarna besättningspersoner, en kryssningsvärd samt en naturguide, specialist på Galapagos flora och fauna (alla våra guider är certifierad av Galapagos National Park).

Layout

En yacht i superior förstaklass med härliga utrymmen på soldäck. Njut av måltider al fresco. Hytterna på överdäck har balkong.

Bekvämligheter/vi lånar ut

Vi erbjuder snorkelutrustning och kajakpaddling utan extra kostnad. Alla måltider ombord ingår i priset och måltiderna lagas av vår kock ombord. Det serveras underbar ecuadoriansk och internationell mat. Vatten, kaffe och te ingår också i priset. De toalettartiklar vi erbjuder i hytterna är producerade i samarbete med det ecuadorianska ursprungsfolket från Shuar- och Achuarsamhället, och distribuerade av Chankuap Foundation.