Yolita

Rymlig, snabb och at your service!

Det är alltid tufft att behöva välja mellan komfort och pris, just därför erbjuder vi Yolita, nu slipper du välja – varsågod! Trots båtens storlek har denna vackra 16-passagerar yacht överraskande stora hytter och ett stort soldäck där man kan ligga och njuta i den ecuadorianska solen.

Snabbfakta om Yolita:

Kapacitet: 16 passagerare
Hytter: Åtta stora hytter med dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla hytter har eget badrum, luftkonditionering och stora fönster.
Båten: Ett stort akterparti med plats för soffor och solstolar. En elegant matsal och en lounge där man kan koppla av och ta del av våra dagliga genomgångar.
Besättning: Sju besättningsmän, en naturguide som är specialist på Galapagos flora och fauna (guiden är certifierad av Galapagos National Park).

Layout

Ombord Yolita utnyttjar vi dimensionerna maximalt! En kombination av rymliga hytter och generös exteriör gör att man snabb känner sig som hemma då man inte är ute och utforskar ö-världen.


Bekvämligheter/vi lånar ut

Vi erbjuder snorkel utrustning, våtdräkt och handduk utan extra kostnad. Alla måltider ombord ingår i priset och måltiderna lagas på båten. Det serveras underbar ecuadoriansk och internationell mat.